Onze appartementen zijn gebouwd in 2020,  luxe uitgerust en voorzien van alle gemakken. Elk appartement heeft, naast een terras,  een eigen entree,  toilet, keuken, woon-  slaap- en badkamer. (beddengoed, bad- en keukenlinnen voorzien).Beide appartementen zijn ongeveer 70m2 groot. Dit geeft u veel comfort, er is een woonkamer met open keuken, wifi aansluiting, netflix en smart tv.  De keuken is volledig uitgerust met o.a. een combi magnetron, waterkoker en senseo koffiezetapparaat. Alles  om een heerlijk ontbijt of lekkere maaltijd te bereiden. De comfortabele boxspring bedden kunnen uit elkaar geschoven worden om er twee, 1-persoons bedden van te maken. 

 

Bij mooi weer kun je op het terras met uitzicht over de weilanden je maaltijd of drankje nuttigen. Je kunt parkeren op ons eigen terrein. De fietsenstalling is afsluitbaar er is een ruime entree. Lees je mee wat de gasten schrijven? 

 

Appartementen

Seminar ruimte

Onze seminar/vergaderruimte biedt ruimte aan maximaal 8 personen.  De seminar ruimte is te huren voor activiteiten als een workshop, presentatie avond of vergadering.