De directe omgeving biedt talloze mogelijkheden tot ontspanning en horeca van eenvoudig tot luxe. Op korte afstand ligt het dorpje Schijf met o.a.,

Met de auto ben je in tien minuten in de stad Roosendaal. Daar vind je een enorm aanbod in het uitgaansleven als je denkt aan winkels en horeca.  Wil je verder kijken, dan zijn steden als  Zierikzee, Bergen op Zoom, Antwerpen of zelfs Rotterdam op relatief weinig reistijd bereikbaar! 

Op loopafstand bevinden zich de Rucphense bossen. Je kunt daar urenlang wandelen, mountainbiken, joggen, fietsen of paardrijden. 

Winkelcentrum de Passage is gelegen in het hart van de binnenstad, tussen de historische Raadhuisstraat en de Nieuwe Markt. Na een grondige revitalisering ademt het complete winkelcentrum een Venetiaanse sfeer uit met een vleugje Jugendstil en Art Deco.

Funshoppen in zijn allerbeste vorm: in de Passage is bewust gekozen voor beleving, het winkelcentrum heeft natuurstenen vloeren met mozaïeken, hardhouten winkelpuien, prachtige smeedijzeren hekwerken, een grote lichtkoepel met glas in lood en uitbundige schilderingen. Hier worden alle zintuigen geprikkeld.